Determinarea proteinei brute

Determinarea proteinei brute (metoda Kjeldal)

Produse:

  • Cereale si leguminoase
  • Pâine si produse de patiserie
  • Lapte si produse lactate
  • Carne si produse din carne
  • Peşte şi produse de peşte
  • Produse dulci
  • Biscuiți
  • Produse cerealiere, morărit, panificație, paste făinoasen
  • Sucuri de fructe şi legume
  • Hrană pentru animale

Referinte:

  • SR EN ISO 20483:2014
  • SR 91:2007->SR EN ISO 20483:07
  • SR EN ISO 8968-1:2002 şi SR 8968-3/2007 şi SR EN ISO 8968-1:2002 şi SR 8968-3:2007/AC:2012
  • SR ISO 937:2007
  • SR 2213-17:2009
  • STAS 12273:1990
  • SR 13013-3:1994
  • SR EN 12135:2003
  • Reg. CE 152/2009
  • PS-CST-01