Analize CESIU

Laboratorul nostru ofera o gama larga de analize clientilor nostrii! Acesta respecta cerințele impuse de ISO 17025 în ceea ce privește amenjarea și dotarea laboratorului, fiind compus din două secții: laboratorul de analize fizico - chimice și laboratorul de analize microbiologice. Respectarea condițiilor ISO 17025 este confirmată și de obținerea și continuitatea de-a lungul timpului a acreditării RENAR.

cesiu

Determinarea proteinei brute

Determinarea proteinei brute (metoda Kjeldal) Produse: Cereale si leguminoase Pâine si prod...

Continutul de zaharuri

Determinarea continutului de zaharuri Produse: Vin Alcool si bauturi alcoolice Băuturi fe...

Determinarea acidităţii

Determinarea acidităţii Produse: Făină de grâu şi produse măcinate Pâine, produse de panifi...

Conţinutul de cloruri

Deteminarea conţinutului de cloruri, metoda Mohr Produse: Apa uzata,suprafata, potabila Pre...

Consumul chimic de oxigen

Deteminarea consumului chimic de oxigen (CCO), metoda cu dicromat de potasiu Produse: Apa uza...

Deteminarea concentraţiei alcoolice

Deteminarea concentraţiei alcoolice Produse: Alcool etilic şi băuturi alcoolice Vin si baut...

Conţinutul de materii în suspensii

Determinarea conţinutului de materii în suspensii, a pirderilor la calcinare Produse: Apa de ...

Determinarea umidităţii

Determinarea umidităţii (apei şi substanţelor volatile) Produse: Carne si produse din carne ...

Determinarea cantitativă şi calitativă a glutenului umed

Determinarea cantitativă şi calitativă a glutenului umed şi a indicelui de deformare a glutenului...

Determinarea conţinutului de nitriţi

Determinarea conţinutului de nitriţi Produse: Carne şi preparate de carne Apa de suprafaţă,...

Determinarea conţinutului de nitraţi

Determinarea conţinutului de nitraţi Produse: Apa de suprafaţă, apa uzată, apă potabilă carne...

Conţinutul de amoniu

Determinarea conţinutului de amoniu Produse: Apa de suprafaţă, apa uzată, apă potabilă Refe...

Determinarea pH-ului

Determinarea pH-ului Produse: Apa de suprafaţă, apa uzată, apa de profunzime Carne şi produ...

Numărul total de germeni

Determinarea numărului total de germeni: Stabilirea numarului de microorganisme. Metoda numararii...

Bacteriile din genul Salmonella

Metoda orizontala pentru determinarea bacteriilor din genul Salmonella Produse: Produse alime...

Analiza microbiologică a apei

Analiza microbiologică a apei prin metoda membranelor filtrante Produse: Apă potabilă, apă po...

Apreciere a prospetimii din alimente

Analize calitative si cantitative de apreciere a prospetimii din alimente destinate consumului um...

Determinarea numărului de drojdii si mucegaiuri

Determinarea numărului de drojdii si mucegaiuri Produse: Produse alimentare destinate consumu...

Eenumerarea Escherichia coli prezumtiv

Metoda orizontala pentru determinarea si enumerarea Escherichia coli prezumtiv - Tehnica numarulu...

Identificarea si confirmarea bacteriilor sulfito-reducatoare

Identificarea si confirmarea bacteriilor sulfito-reducatoare Produse: Produse alimentare de o...

Enumerarea Stafilococilor coagulazo-pozitivi

Metoda orizontala pentru enumerarea Stafilococilor coagulazo-pozitivi (Staphylocooccus aureus si ...

Enumerarea bacteriilor coliforme

Metoda orizontala pentru enumerarea bacteriilor coliforme: Tehnica numarului cel mai probabil ...

Enumerarea Enterobacteriaceelor

Metoda orizontala pentru detecţia şi enumerara Enterobacteriaceelor Produse: Produse alimenta...

Determinarea conținutului de grăsime

Determinarea conținutului de grăsime Produse: Lapte concentrat îndulcit și neîndulcit Lapte...

Determinarea Clostridium perfringens

Metoda orizontală de determinare Clostridium perfringens Produse: Alimente si furaje Referi...

Microbiologia alimentelor şi furajelor

Microbiologia alimentelor şi furajelor. Metoda orizontală pentru determinarea bacteriei Listeria ...

Determinarea Bacillus cereus

Metoda orizontală pentru determinarea Bacillus cereus Produse: Alimente si nutreturi Referi...

Bacterii sulfito-reducatoare

Bacterii sulfito-reducatoare Produse: Alimente si nutreturi Referinte: SR ISO 15213:2009...