Laboratorul nostru ofera o gama larga de analize clientilor nostrii! Acesta respecta cerințele impuse de ISO 17025 în ceea ce privește amenjarea și dotarea laboratorului, fiind compus din două secții: laboratorul de analize fizico - chimice și laboratorul de analize microbiologice. Respectarea condițiilor ISO 17025 este confirmată și de obținerea și continuitatea de-a lungul timpului a acreditării RENAR.
Determinarea proteinei brute (metoda Kjeldal) Produse: Cereale si leguminoase Pâine si prod...
Determinarea continutului de zaharuri Produse: Vin Alcool si bauturi alcoolice Băuturi fe...
Determinarea acidităţii Produse: Făină de grâu şi produse măcinate Pâine, produse de panifi...
Deteminarea conţinutului de cloruri, metoda Mohr Produse: Apa uzata,suprafata, potabila Pre...
Deteminarea consumului chimic de oxigen (CCO), metoda cu dicromat de potasiu Produse: Apa uza...
Deteminarea concentraţiei alcoolice Produse: Alcool etilic şi băuturi alcoolice Vin si baut...
Determinarea conţinutului de materii în suspensii, a pirderilor la calcinare Produse: Apa de ...
Determinarea umidităţii (apei şi substanţelor volatile) Produse: Carne si produse din carne ...
Determinarea cantitativă şi calitativă a glutenului umed şi a indicelui de deformare a glutenului...
Determinarea conţinutului de nitriţi Produse: Carne şi preparate de carne Apa de suprafaţă,...
Determinarea conţinutului de nitraţi Produse: Apa de suprafaţă, apa uzată, apă potabilă carne...
Determinarea conţinutului de amoniu Produse: Apa de suprafaţă, apa uzată, apă potabilă Refe...
Determinarea pH-ului Produse: Apa de suprafaţă, apa uzată, apa de profunzime Carne şi produ...
Determinarea numărului total de germeni: Stabilirea numarului de microorganisme. Metoda numararii...
Metoda orizontala pentru determinarea bacteriilor din genul Salmonella Produse: Produse alime...
Analiza microbiologică a apei prin metoda membranelor filtrante Produse: Apă potabilă, apă po...
Analize calitative si cantitative de apreciere a prospetimii din alimente destinate consumului um...
Determinarea numărului de drojdii si mucegaiuri Produse: Produse alimentare destinate consumu...
Metoda orizontala pentru determinarea si enumerarea Escherichia coli prezumtiv - Tehnica numarulu...
Identificarea si confirmarea bacteriilor sulfito-reducatoare Produse: Produse alimentare de o...
Metoda orizontala pentru enumerarea Stafilococilor coagulazo-pozitivi (Staphylocooccus aureus si ...
Metoda orizontala pentru enumerarea bacteriilor coliforme: Tehnica numarului cel mai probabil ...
Metoda orizontala pentru detecţia şi enumerara Enterobacteriaceelor Produse: Produse alimenta...
Determinarea conținutului de grăsime Produse: Lapte concentrat îndulcit și neîndulcit Lapte...
Metoda orizontală de determinare Clostridium perfringens Produse: Alimente si furaje Referi...
Microbiologia alimentelor şi furajelor. Metoda orizontală pentru determinarea bacteriei Listeria ...
Metoda orizontală pentru determinarea Bacillus cereus Produse: Alimente si nutreturi Referi...
Bacterii sulfito-reducatoare Produse: Alimente si nutreturi Referinte: SR ISO 15213:2009...